BELASTINGEN

afsfsfsdfsdfsfsf

Blog Detail

Ook in de tweede helft van 2016 hebben onze taxateurs voor verschillende opdrachtgevers de taxaties mogen uitvoeren. In het eerste kwartaal lag de nadruk op de taxatie van rijksmonumenten. Momenteel staat alles in het teken van de taxatie van de opstallen en inventarissen voor verzekeringsdoeleinden. Met een klantenbestand van 150 gemeenten in Nederland betreffen het voor ATMP vaak terugkerende klanten waarvoor wij de getaxeerde waarde mogen actualiseren.

Gemeente Geertruidenberg

Conform artikel 7:960 BW zijn taxatierapporten voor de opstallen 6 jaar geldig en voor de inventarissen drie jaar. In de gemeente Geertruidenberg heeft ATMP recentelijk de actualisatie van de deskundigentaxaties mogen uitvoeren. Op dit moment zijn wij de taxaties aan het afronden waardoor ook bij de gemeente Geertruidenberg alle eigendommen op basis van een vaste taxatie verzekerd blijven.

Gemeente Apeldoorn

De gemeente Apeldoorn is niet nieuw in het klantenbestand van ATMP. In 2009 mochten wij voor het eerst een deskundigentaxatie uitvoeren voor deze gemeente. In 2016 heeft de gemeente besloten een aanbesteding uit te schrijven voor de taxatie van alle scholen en gymzalen binnen de gemeente. Inmiddels zijn onze taxateurs bezig om alle locaties te bezoeken en de opstallen en inventarissen van een waarde te voorzien. Met betrekking tot de taxatierapporten heeft de gemeente een aantal specifieke wensen in de groepering van de verschillende waarde elementen. Omdat wij onze taxatiesoftware in eigen beheer ontwikkelen was het geen enkel probleem om ook aan deze eisen te voldoen. Wij verwachten dit jaar de rapporten voor de locaties van deze gemeente op te kunnen leveren.

Gemeente Beuningen

Voor de gemeente Beuningen heeft ATMP in het verleden de opstallen en de inventarissen mogen taxeren. In 2016 hebben wij op verzoek van de gemeente de inventarissen mogen actualiseren zodat deze op basis van een vaste taxatie verzekerd kunnen blijven.

Gemeente Nuenen

De gemeente Nuenen bestaat uit de drie kerkdorpen Nuenen, Gerwen en Nederwetten en kent een rijke historie. Na een inkoopprocedure heeft ATMP de gemeente Nuenen als nieuwe klant mogen verwelkomen en hebben wij met de gemeente een meerjarige overeenkomst afgesloten ten behoeve van de taxatie van de opstallen en inventarissen die in eigendom van de gemeente zijn.

Gemeente Stadskanaal

Ook in het hoge noorden van ons land mochten de taxateurs van ATMP recentelijk aan de slag. Voor de gemeente Stadskanaal hebben wij de hertaxaties van de inventarissen mogen verzorgen. De gemeente Stadskanaal is niet nieuw in het klantenbestand van ATMP. In 2009 mochten wij voor het eerst een deskundigentaxatie uitvoeren voor deze gemeente.