Projecten van ATMP

ATMP is specialist in taxaties van opstallen, inventarissen, installaties, kunst en kostbaarheden ten behoeve van verzekeringsdoeleinden. Voor ongeveer de helft van alle gemeentes in Nederland hebben wij inmiddels taxaties uitgevoerd voor opstallen, inventarissen en kunstobjecten.

Bent u op zoek naar een specialist die een herbouwwaardetaxatie voor u uitvoert? Specialisten die verstand hebben van de SIM of van een vaste taxatie conform artikel 7:960 BW? Zoals u kunt zien aan de onderstaande projecten, beschikken onze experts over jarenlange ervaring om dit ook voor uw bedrijf, organisatie of vereniging uit te voeren.

Waarom ATMP?

Ons motto is ‘nooit duurder, duidelijk beter’. Dit betekent niet dat wij altijd de laagste prijs geven, maar wel dat u bij ATMP het beste product voor deze prijs krijgt. Wij zijn er dan ook trots op dat uit evaluaties van uitgevoerde opdrachten door de klant gemiddeld een rapportcijfer van een 8 wordt gegeven. We komen altijd onze afspraken na. Daardoor hebben wij veel vertrouwen gekregen van onze klanten. En dat waarderen wij enorm!

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Onze gespecialiseerde taxateurs staan klaar om u te helpen.